AKP'li Hamza Dağ, gazeteci Gülbin Tosun'u hedef gösterdi

AKP'li Hamza Dağ, gazeteci Gülbin Tosun'u hedef gösterdi

Dağ, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

İleri Haber

AKP'li Hamza Dağ, FOX TV spikeri Gülbin Tosun'u, kendilerine yönelik eleştiriler nedeniyle sosyal medya hesabından hedef gösterdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, iktidara yönelik eleştirileri nedeniyle FOX TV Hafta Sonu spikeri Gülbin Tosun'u sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile hedef gösterdi. Gazeteci Tosun, söz konusu eleştirisinde kadınlara seslenerek, "Son katılımlarla aşırı sağ hale gelen Cumhur İttifakı zihniyeti sizden okumanızı istemiyor, çalışmanızı istemiyor" demişti. 

Mehmet Ali Çelebi'nin AKP'ye katılmasının ardından rozet takılması sırasındaki sözleri de hatırlatan Tosun, "Bizzat Cumhurbaşkanı, kadının görevinin çocuk doğurmak olduğu anlayışını Mehmet Ali Çelebi’yle eşinin üzerinden yaptığı uyarıyla ortaya koymuştu Okuma, dolayısıyla çalışma, çocuk yap, evde otur, ayrılabilirsen nafaka da alma, öyle çaresiz kal ki şiddet bile karşı laf edeme… Kadına reva görülen Türkiye’nin ikinci yüzyılında bu mu oldu şimdi? Hani kadının adı bile AK Parti’den önce yoktu!" diye konuşmuştu.

AKP'li Dağ ise Gülbin Tosun'un canlı yayındaki konuşmasını paylaşarak hedef gösterdi. FOX TV'ye de ithamlarda bulunan Dağ, "Fox TV’ye göre kadınlara her koşulda alan açan ve haklarını gözeten Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermemelisiniz ama kız çocuklarını dağa kaçırıp onları istismar eden PKK’nın siyasi uzantısına, örgütündeki istismar vakalarına sessiz kalan Kemal Kılıçdaroğlu'na verebilirsiniz. Bunun da adı yabancı sermaye odaklı tarafsız gazetecilik. Burada tek bir 'tarafsızlık' vardır, o da Türkiye’nin tarafında olamama halidir. Tavsiyemiz: Kanalın adını ve logosunu değiştirin, sunuculara CHP rozeti takıp fona da Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını koyun" ifadelerini kullandı.

DAHA FAZLA