Ankara tartışıyor: Gelecekten umut var mı?

Ankara tartışıyor: Gelecekten umut var mı?

‘Metin Çulhaoğlu Söyleşileri’nin ikincisi “Gelecekten Umut Var mı?” başlığıyla 11 Aralık Pazar günü Ankara’da düzenlenecek.

İleri Haber

Yakın zamanda kaybettiğimiz, Türkiye sosyalist hareketinin “düşün emekçisi”, Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) kurucularından ve yöneticilerinden olan yazarımız Metin Çulhaoğlu anısına İleri Haber’in çağrısıyla başlayan söyleşiler dizisi devam ediyor. ‘Metin Çulhaoğlu Söyleşileri’nin ikincisinde, “Gelecekten Umut Var mı” sorusunun yanıtı aranacak.

Prof. Dr. Erol Taymaz, Doç. Dr. Emel Memiş ve Hacer Foggo’nun konuşmacı olduğu söyleşiler dizisinin ilki 20 Kasım’da “Neden Geçinemiyoruz: Türkiye’nin Bölüşüm Şoku” başlığıyla düzenlenmiş ve geniş bir katılıma ve üretken tartışmalara sahne olmuştu.  

11 Aralık Pazar günü saat 14.30’da Ankara Mülkiyeliler Birliği Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan söyleşi dizisinin ikincisinde, insanlığın yaşadığı büyük kriz karşısında “Gelecekten Umut Var mı” sorusunun yanıtı aranacak.

Yazar-akademisyen Süreyya Karacabey’in ve edebiyatçı Murat Uyurkulak’ın konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte İleri haber yazarı Can Soyer tartışmacı olarak yer alacak.  

İnsanlığın ve ülkenin sorunlarının eşitlikçi ve özgürlükçü bir temelde ele alındığı kamusal tartışma sahalarını genişletme amacını taşıyan Metin Çulhaoğlu Söyleşileri Dizisi yıl boyunca Ankara’da devam edecek.