Daha önce serbest bırakılan saldırgan, sağlık emekçisini bıçakladı

Daha önce serbest bırakılan saldırgan, sağlık emekçisini bıçakladı

Daha önce de sağlık emekçilerine saldırıda bulunan ve cezasız bırakılan saldırgan sağlık emekçisini bıçakladı.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli bir sağlık emekçisi, daha önce de sağlık emekçilerine yönelik şiddette bulunan ve cezasız bırakılan saldırgan tarafından bıçaklandı.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli bir sağlık emekçisi, daha önce de sağlık emekçilerine yönelik şiddette bulunan ve cezasız serbest bırakılan bir saldırgan tarafından bıçaklandı. Sağlık emekçisinin durumunun ağır olduğu ifade edildi.

Evrensel’de yer alan habere göre, saldırıyı sosyal medya hesabından duyuran Türk Tabipleri Birliği (TTB), Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde daha önce bir meslektaşlarına saldıran şahsın bu kez bir sağlık emekçisine bıçaklı saldırıda bulunduğunu duyurdu. TTB açıklamasında, durumu ağır olan sağlık emekçisinin bir an önce sağlığına kavuşması dileğinde bulunularak “Sağlıkta şiddete karşı Meclis'e sunduğumuz yasa teklifi önerimizi hatırlatıyor, kamu otoritesini samimi davranmaya ve hızla adım atmaya çağırıyoruz” ifadelerine yer verildi.

DAHA FAZLA