Erbakan: Adnan Oktar'ın kitapları gayet güzel

Erbakan: Adnan Oktar'ın kitapları gayet güzel

Erbakan, bu akşam TV100’de yayınlanan ve Candaş Tolga Işık’ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Adnan Oktar ile ilgili kendisine yöneltilen Adnan Oktar ile ilgili soruya, “Kitapları gayet güzel, gayet yerinde" şeklinde yanıt verdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bu akşam TV100’de yayınlanan ve Candaş Tolga Işık’ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu.

Erbakan, yıllar önce çekilmiş olan ve suç örgütü lideri Adnan Oktar'dan bahsettiği görüntülerin kendisine sorulması üzerine tepki gösteren Erbakan, "Konuyu çarpıtmayın, ittifakla ilgili, Yeniden Ferah Partisi ile ilgili konuşmak için çıktık” dedi.

‘KİTAPLARI GAYET GÜZEL, GAYET YERİNDE’

"Adnan Oktar'ın taciz yaptığına dair bir tane görüntü var mı? Ben tabii Adnan Oktar'ı savunacak değilim. Kitapları gayet güzel, gayet yerinde" ifadelerini kullanan Erbakan, şunları söyledi:

“Bir dönemde bir insan çok güzel bilimsel bir kitap yazmış. Arkasından da suç işlemiş. 'Kitabı da çöpe atalım, kitapta yazanlar faydasız, zararlı hale geldi' diyemezsiniz ki. Bilimsel değil. Rahmetli Erbakan hocamızın da tavsiye ettiği kitaplar bunlar. Kitaplarla tezat hale geldikleri zaman... Son geldikleri durumu tasvip etmediğimizi de ifade ettik.”