Erdoğan: Ekonomi programının sonuçlarını yılın ikinci yarısında göreceğiz

Erdoğan: Ekonomi programının sonuçlarını yılın ikinci yarısında göreceğiz

Isparta mitinginde konuşan Erdoğan, ekonomide düzelme için tarih verdi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Isparta mitinginde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ekonomide düzelme için tarih veren Erdoğan, “Uyguladığımız ekonomi programının sonuçlarını yılın ikinci yarısından itibaren göreceğiz” şeklinde konuştu.

Erdoğan, AKP’nin yerel seçim çalışmaları kapsamında Isparta’da düzenlediği mitinginde konuştu.

Yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, ekonomi gündemine ilişkin de mesajlar verdi.

‘EKONOMİ PROGRAMININ SONUÇLARINI YILIN İKİNCİ YARISINDAN İTİBAREN GÖRECEĞİZ’

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Türkiye son 10 yıldır terörden darbe girişimine kadar ardı arkası kesilmeyen nice sınamalara maruz kaldı. Asrın felaketi depremler üzerimizdeki yükü daha da artırdı. Şu anda geldiğimiz noktada yerel seçimlere gidiyoruz.

Sabit gelirli insanımızın refah kaybıyla sınanıyoruz. Uyguladığımızın politikaların sonucunu bu yılın yarısı itibarıyla görmeye başlayacağız. Allah'ın izniyle bunların üstesinden geleceğiz. Uyguladığımız ekonomi programının sonuçlarını yılın ikinci yarısından itibaren göreceğiz. 

‘MİLLETİMİZİN MORALİNİ ÇÖKERTME TAKTİĞİ UYGULUYORLAR’

Enflasyon düştükçe ekonomideki olumlu tabloların getirilerini çalışanlar ve emekliye daha iyi yansıtacağız. Milli gelirimizi 2 kat daha yükseltebiliriz. Ama bunu sadece eleştirerek değil çalışarak hem de çok çalışarak yapmamız gerekiyor.

Kim bu ülkenin yandığını bittiğini söyleyerek umutsuzluk saçıyorsa kafasında başka hesap vardır. Milletimizin moralini çökertme taktiği uyguluyorlar. Bu milletin morali en zor şartlarda verdiği milli mücadelede çökmedi.”