HÜDA PAR'ın seçim belgesi: Buram buram gericilik...

HÜDA PAR'ın seçim belgesi: Buram buram gericilik...

HÜDA PAR Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin tarafından bugün Ankara’da partinin ‘2023 Seçim Vizyon Belgesi’ açıklandı.

Hizbullah’a yakınlığıyla bilinen ve AKP listelerinden milletvekili adayı gösteren HÜDA PAR’ın ‘2023 Seçim Vizyon Belgesi’nde nikahsız birlikteliklerin ve "zina"nın suç sayılması, 6284 Sayılı kanunun değiştirilmesi ve karma eğitimin zorunlu olmaktan çıkarılması gibi vaatler yer aldı.

Hizbullah’a yakınlığıyla bilinen ve Cumhur İttifakı’na katılan Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR); Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Sekreter Şehzade Demir, Parti Sözcüsü Serkan Ramanlı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Faruk Dinç’i AKP listelerinden milletvekili adayı olarak göstermişti.

Partinin Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin tarafından da bugün Ankara’da ‘2023 Seçim Vizyon Belgesi’ açıklandı.

Belgede nikahsız birlikteliklerin ve "zina"nın suç sayılması, 6284 Sayılı kanunun değiştirilmesi ve karma eğitimin zorunlu olmaktan çıkarılması gibi vaatler yer aldı.

‘SÜRESİZ NAFAKA UYGULAMASINA SON VERİLECEK’

Belgede, 6284 Sayılı kanun ile ilgili şu ifadeler yer aldı:

“Aile kurumunun nesli ifsat eden zararlı akımlara karşı korunması ve güçlendirilmesi için, 6284 Sayılı Kanun’un değiştirilmesi ve süresiz nafaka uygulamasına son verilmesi için, evlilikte 25 yılını tamamlayan kadınlara emekli maaşı bağlanması için HÜDAPAR Meclis’te olmalıdır.”