Kaçırdığı çocuğa istismarda bulunan fail tutuklandı

Kaçırdığı çocuğa istismarda bulunan fail tutuklandı

Kaçırdığı çocuğa istismarda bulunan Metin Şenay tutuklandı.

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bir mahallenin sucusu Metin Şenay, 12 yaşındaki M.Y.’yi kaçırarak cinsel istismarda bulundu. Şenay'ın iş yerine ses yalıtımlı gizli bölme kurduğu tespit edildi. Gözaltına alınan fail daha sonra tutuklandı.

Halk TV'den Seyhan Avşar'ın haberine göre, 11 yaşındaki M.Y. dün sabah annesi tarafından Karacaoğlan İlköğretim Okulu'na bırakıldı. Okul öğlen 13.00’de dağıldı. Ancak M.Y. eve bir türlü dönmedi. Çocuğun babası Mustafa Y. Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kayıp başvurusu yaptı.

Çocuk Büro Amirliği çocuğun, okula 300-400 metre mesafede Maslak Caddesi üzerinde beyaz bir minibüse bindiği tespit edildi. Çocuğu araca alan failin, ailenin evine su siparişi getiren Metin Şenay olduğu anlaşıldı. Polis Şenay’ın iş yerine düzenlediği baskında gizli bir bölmede çocuğu buldu.

Polisler şüpheli Şenay’ın gizli bölmeye sesin dışarıya çıkmasını engellemek amacıyla ses yalıtımı yaptırdığı tespit etti. Ayrıca odada bulunan kağıtlarda ise “Söz dinle”, “Kesinlikle bağırma, “Konuşurken fısıltıyla konuş”, “Dükkana biri gelirse kesinlikle konuşma”, “Ayrıca ben ne dersem yap”, “Sözümü dinlemezsen çok açı veririm ve çok döverim ve seni gerekirse öldürürüm” şeklinde yazılar bulundu.

DAHA FAZLA