Kayıp gencin cansız bedeni bulundu

Kayıp gencin cansız bedeni bulundu

Yüce’nin kaybolduktan sonra silah satın aldığı tespit edildi. Yüce'nin yanında bulunan silah incelemeye gönderildi.

15 Haziran gününden beri haber alınamayan ve 8 gündür kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi Ali Kemal Yüce’nin cansız bedeni, Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bir ormanlık alanda başından silahla vurulmuş halde bulundu.

İstanbul’da ikamet eden ve Maltepe Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümü 3. sınıf öğrencisi olan 22 yaşındaki Ali Kemal Yüce’den 15 Haziran gününden beri haber alınamıyordu. Yüce’nin ailesinin yaptığı kayıp başvurusu üzerine 8 gün önce başlatılan arama çalışmalarında, Yüce’nin en son Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde görüldüğü ve telefonuna ait son sinyallerin de yine aynı bölgeden geldiği tespit edilmişti.

YANINDA TABANCA İLE BULUNDU

Gelen telefon sinyalleri üzerine jandarma, özel harekât ve AFAD ekipleri bölgede çalışmalarını yoğunlaştırdı. Arama çalışmaları hem karada hem denizde sürerken, kayıp gencin cansız bedeni bugün Kandıra’nın Kefken mahallesine bağlı Kumcağız mevkiinde başından silahla vurulmuş halde bulundu. Yüce’nin cansız bedeninin yanında tabanca bulunduğu da kayıtlara geçti. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, Ali Kemal Yüce'in cansız bedeni Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KANDIRA’DAN SİLAH SATIN ALMIŞ

Ali Kemal Yüce’nin 15 Haziran günü kaybolmasından önce ailesine not bıraktığı öğrenilmişti. Arama çalışmaları sırasında ise gencin Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde silah satın aldığı tespit edildi. Olayda intihar olasılığı üzerinde durulurken Ali Kemal Yüce’nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

DAHA FAZLA