Melek Mosso’dan iptal kararına cevap

Melek Mosso’dan iptal kararına cevap

Konseri iptal edilen Melek Mosso, “Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak” dedi.

Müzisyen Melek Mosso'nun Isparta Uluslararası Gül Fesvitali kapsamında 3 Haziran'da vereceği konseri AKP’li belediye tarafından iptal edildi. Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi dün ortak açıklama yayımlayarak, Isparta Belediyesi'nin “halkın inanç ve gelenekleriyle uyuşmayan” konserler düzenlediğini söyleyerek Melek Mosso'yu hedef göstermişti.

Festival kapsamında; Melek Mosso, Derya Uluğ ve Funda Arar'ın farklı günlerde konser vermesi planlanıyordu. Mosso, 3 Haziran’da Meydan AVM’de sahne alacaktı.

AKP’li Isparta Belediyesi tarafından duyuruları yapılan ve afişleri paylaşılan konser programı Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi tarafından hedef gösterildi. Açıklamada, belediyenin "halkın inanç ve gelenekleriyle uyuşmayan" konserler düzenlediği, Melek Mosso'nun "ahlaksızlığa özendirdiği" savunuldu, konserin iptal edilmesi istendi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından dün akşam saatlerinde Twitter hesabından paylaşılan konser afişinde Melek Mosso'nun yer almadığı görüldü. Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği ise bir mesaj yayımlayarak "kendilerine kayıtsız kalmayan yöneticilere" teşekkür etti.

MOSSO: BİRKAÇ KENDİNİ BİLMEZE KALMADI BENİM AHLAKIMI SORGULAMAK

Isparta’da konseri iptal edilen Melek Mosso’dan açıklama geldi.

Mosso, “Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci yaşlısı milyonlarca sevenim var. Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, VERMEYECEĞİZ…Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz” dedi.

Öte yandan Müzisyen Ediz Hafızoğlu da, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Isparta'da sadece Melek Mosso konserinin iptal edilmediğini belirterek, "Isparta’da sadece Meleğin konseri iptal olmadı ki! Bizim Ceza ile olan konserimiz de iptal oldu" diye yazdı.

DAHA FAZLA