Saliha Tuncel'in şüpheli ölümüne ilişkin bir tutuklama

Saliha Tuncel'in şüpheli ölümüne ilişkin bir tutuklama

Tuncel'in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest bırakıldı.

Aksaray'da, rezidansın 7'nci katından 3'üncü katın balkonuna şüpheli şekilde düşerek hayatını kaybeden Saliha Tuncel'in ölümüne ilişkin soruşturmada, Çiğdem Özkan tutuklandı. 

Şüpheli ölüm, çarşamba günü saat 01.00 sıralarında Ereğli Kapı Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki rezidansta meydana geldi. Özel bir hastanede hemşire olan 25 yaşındaki Saliha Tuncel, aynı hastanede çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru olan erkek arkadaşı Halil İbrahim A.'nın oturduğu binanın 7'nci katındaki daireden 3'üncü kattaki balkona düştü.

Durumu fark eden binadakiler, poli1s ve sağlık ekiplerine haber verdi. Adrese gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Tuncel, doktorların çabasına karşın hayatını kaybetti. Tuncel'in cansız bedeni, memleketi Niğde'de toprağa verildi.

'GÖRMEDİM' SAVUNMASI

Olayın ardından 43 yaşındaki Halil İbrahim A., gözaltına alındı. "O sırada ben içerideydim, düştüğünü görmedim" diyen Halil İbrahim A., serbest bırakıldı.

ADLİ KONTROL KARARI

Doktor Halil İbrahim A. için dün yeniden gözaltı kararı çıktı. Hastanenin icra kurulu üyesi ve mali işler uzmanı Çiğdem Özkan da gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Çiğdem Özkan tutuklanırken, Halil İbrahim A. ise serbest bıraktı.

Şüpheli ölüme ilişkin soruşturma sürüyor. (DHA)

 

DAHA FAZLA